Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Flexing Covid Lockdown Κανόνες \\\\\\"θα μπορούσε να είναι θανατηφόρος\\\\\\": Γραμματέας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:14:06  Hits: 9

χρόνος"Every μπορείτε να προσπαθήσετε να λυγίσει τους κανόνες που θα μπορούσε να αποβεί μοιραία"και μένουν στο σπίτι ήταν η"most σημαντικό πράγμα που μπορούμε να κάνουμε συλλογικά ως κοινωνία", Hancock δήλωσε στο BBC.


Hancock δεν απέκλεισε την ενίσχυση των περιορισμών εν μέσω εκκλήσεων από τους επιστήμονες ότι οι ισχύοντες κανόνες πρέπει να είναι αυστηρότερες, παραδέχθηκε ότι η Εθνική Υπηρεσία Υγείας (NHS) ήταν κάτω"very σοβαρή πίεση".


"People ανάγκη όχι μόνο ακολουθεί το γράμμα των κανόνων, αλλά ακολουθούν το πνεύμα καθώς και να παίξουν το ρόλο τους,"είπε.


Britain έχει αναφερθεί πάνω από 80.000 κοροναϊό-related θάνατοι μετά το άλλο 1.035 ήταν καταγραφεί, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία που δημοσιεύθηκαν το Σάββατο.


Η συνολικός αριθμός των θανάτων μέσα σε 28 ημέρες από την θετική COVID \\ test N19 ανήλθε σε 80.868 το Σάββατο.-


Meanwhile, Βρετανία καταγράφηκαν άλλες 59.937 περιπτώσεις κοροναϊό, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των κρουσμάτων κοροναϊού στη χώρα με 3.017.409, τα στοιχεία έδειξαν.


Η τελευταία στοιχεία αποκαλύφθηκαν ως sc ientists συμβουλεύει τη βρετανική κυβέρνηση προειδοποίησε ότι τα ισχύοντα μέτρα κλείδωμα στην Αγγλία ανάγκη να

stricter"για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα όπως το κλείσιμο Μάρτιο 2020."


Robert West, ο οποίος κάθεται στο Επιστημονικό πανδημία η γρίπη ομάδας για συμπεριφορές, που συμβουλεύει τη βρετανική κυβέρνηση

&39?. επιστημονική συμβουλευτική Ομάδα για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης (SAGE), δήλωσε το Σάββατο ότι οι ισχύοντες κανόνες ήταν#still επιτρέποντας μια μεγάλη δραστηριότητα η οποία εξαπλώνεται ο ιός""


west είπε λόγω της νέας παραλλαγής του κορωνοϊού, που λέγεται ότι είναι μέχρι 70 τοις εκατό πιο μολυσματική, τα μέτρα κλείδωμα πρέπει να είναι πιο σκληρή.


England είναι σήμερα υπό το τρίτη εθνική κλείδωμα, δεδομένου ότι η πανδημία ξεκίνησε στη χώρα. Για να φέρει πίσω τη ζωή στο φυσιολογικό, χώρες όπως η Βρετανία, η Κίνα, η Γερμανία, η Ρωσία και οι Ηνωμένες Πολιτείες έχουν αγωνιστικά ενάντια στο χρόνο για να αναπτύξουν κοροναϊό εμβόλια.


Agencies


Προηγούμενος: Χουνάν της Κίνας α...

Επόμενο: Η Παγκόσμια Τράπε...

Ερευνα