Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Το υπουργείο υπερασπίζεται το χειρισμό του αρχικού σταδίου της εστίας

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:20:04  Hits: 6

Η Κίνα υπερασπίστηκε την Τρίτη τον χειρισμό του COVID-19 πανδημία, αναφέροντας ότι θα συνεχίσει να επικοινωνεί και να συνεργάζεται με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας για τον περιορισμό του ιού.


Η εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Hua Chuning έκανε την παρατήρηση αφού μια ανεξάρτητη επιτροπή για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση πανδημίας ανέφερε ότι η Κίνα θα μπορούσε να είχε εφαρμόσει πιο δυναμικά μέτρα για τη δημόσια υγεία τον Ιανουάριο για να περιορίσει το αρχικό COVID-19 ξέσπασε και επέκρινε την ΠΟΥ που δεν κήρυξε διεθνή κατάσταση έκτακτης ανάγκης μέχρι τον Jan 30.


Ο Χουα είπε στην τακτική ενημέρωση ότι"Πρέπει, φυσικά, να προσπαθήσουμε να τα πάμε καλύτερα."αυτό δεν σημαίνει Κίνα'·Η απάντηση ήταν ανεπαρκής.


Η Κίνα έχει λάβει αποφασιστικά μέτρα για την έγκαιρη ανίχνευση, την υποβολή εκθέσεων, την απομόνωση και τη θεραπεία των μολυσμένων ασθενών, και οι προσπάθειες αυτές έχουν μειώσει τον αριθμό των θανάτων και των λοιμώξεων, ανέφερε ο Χουα.


Τα επιτεύγματα έχουν αναγνωριστεί από επιστήμονες και ιατρικούς εμπειρογνώμονες σε όλο τον κόσμο, πρόσθεσε.


Κάθε χώρα, όχι μόνο η Κίνα, πρέπει να προσπαθήσει να αντιμετωπίσει καλύτερα τις κρίσεις δημόσιας υγείας, δήλωσε ο Χουα.


Ανέφερε ότι οι πληροφορίες που ανέλυσε η επιτροπή αναφέρουν ότι η πραγματικότητα είναι ότι μόνο μια μειοψηφία χωρών επωφελήθηκε πλήρως από τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους για να ανταποκριθεί στις αποδείξεις μιας αναδυόμενης επιδημίας.


Η έκθεση ήρθε ως διεθνής ομάδα εμπειρογνωμόνων της ΠΟΥ έφτασε στην Κίνα την περασμένη εβδομάδα για να διεξάγει κοινή επιστημονική έρευνα με κινέζους επιστήμονες καταγωγής.-Ανίχνευση του Coronavirus.


Η Κίνα υποστηρίζει την ηγεσία της ΠΟΥ στον αγώνα κατά της πανδημίας, και ελπίζει ότι άλλες χώρες θα παράσχουν την ίδια στήριξη και βοήθεια στην οργάνωση, ανέφερε.


"Είμαστε κατηγορηματικά αντίθετοι στην πολιτικοποίηση του ζητήματος της προέλευσης-εντοπισμός του Coronavirus, καθώς είναι επιζήμια για τη διεθνή κοινή συνεργασία σε θέματα αντιμετώπισης πανδημίας,"Το είπε.


Προηγούμενος: Η πολιτική πόλωση,...

Επόμενο: Οι εκθέσεις της Κί...

Ερευνα