Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Η πολιτική πόλωση, η απόρριψη της επιστήμης οδηγεί σε αμερικανική αποτυχία στην περιέχουσα πανδημία: NYT

Χρόνος απελευθέρωσης: 2021-06-28 17:15:16  Hits: 19

WASHINGTON-Η πολιτική πόλωση και η απόρριψη της επιστήμης έχουν εμποδίζονται οι Ηνωμένες Πολιτείες'? δυνατότητα ελέγχου της COVID-19 πανδημία που έχει σκοτώσει περίπου 400.000 Αμερικανούς, είπε ένα άρθρο των New York Times την Κυριακή.


"That έχει σαφέστερη και πιο επιζήμια σε ομοσπονδιακό επίπεδο, όπου την&\\ Ν101? Ο κ Trump ισχυρίστηκε ότι ο ιός θα#&39? Εξαφανίζονται,#&39? συγκρούστηκαν με τους κορυφαίους επιστήμονες του και, σε μια πιλοτική αποτυχία, παραιτήθηκε την ευθύνη για μια πανδημία που απαιτείται μια εθνική προσπάθεια για να το νικήσει, το κλειδί παράδοση αποφάσεις πάνω σε κράτη υπό την προϋπόθεση ότι θα αναλάβει δράση και να πάρει το πίσω τη χώρα για τις επιχειρήσεις,#είπε το αντικείμενο που ονομάζεται \\ Καμία έτος, 400.000 Coronavirus Θάνατοι: Πώς οι ΗΠΑ Εγγυημένη τη μη \\ τουn"""


But κυβερνήτες και τοπικούς αξιωματούχους οι οποίοι είχαν μείνει στο τέλος της κρίσης σπατάλησε το. μικρή ώθηση η χώρα είχε, καθώς στο περιθώριο εμπειρογνώμονες σε θέματα υγείας, αγνόησε τις προειδοποιήσεις από τη δική τους συμβούλους και, σε ορισμένες περιπτώσεις, εφοδιασμένο συμβουλευτικές επιτροπές τους περισσότερους εκπροσώπους επιχειρήσεων από τους γιατρούς,

είπε.

""

κατάσταση

Η έχει μετατραπεί δεινή ακριβώς όπως η διοίκηση Trump, στην τελική ημέρες του, αρχίζει να δούμε τους καρπούς της, ίσως η μεγαλύτερη κοροναϊού την επιτυχία του, το πρόγραμμα εμβόλιο Λειτουργία Warp Speed, δήλωσε το άρθρο, επισημαίνοντας ότι
But ήδη, η έλλειψη της ομοσπονδιακής συντονισμού διανομής δόσεις έχει αναδειχθεί ως ένα ανησυχητικό οδόφραγμα

""

Η ΗΠΑ κάνει τώρα 4 τοις εκατό του κόσμου

39?. πληθυσμού, αλλά αντιπροσωπεύει περίπου το 20 τοις εκατό των παγκόσμιων θανάτων, είπε ο άρθρο .

&#

Η ΗΠΑ COVID
19 επιβεβαιωμένα κρούσματα ολοκληρώνεται 23.900.000 με πάνω από 397.000 θανάτους από το βράδυ της Κυριακής, σύμφωνα με μια καταμέτρηση του Πανεπιστημίου Johns Hopkins.

-

Προηγούμενος: Ποια ομάδα για την...

Επόμενο: Το υπουργείο υπερ...

Ερευνα