Hubei Yongchuang Intelligent Parking Equipment Co., LTD

Με ένα μηχάνημα, δημιουργείται αμέτρητα γάντια.

Χρόνος απελευθέρωσης: 2020-12-17 10:21:46  Hits: 14

Για να λυθεί το πρόβλημα της υπερπροσφοράς μιας χρήσης νιτρίλιο Γάντια στην αγορά, έχουμε εισαγάγει μηχανές κατασκευής γαντιών. D είναι νιτρίλιο   Τα γάντια μπορεί να μην είναι καλά κατανοητά.Είναι χημικό συνθετικό υλικό, με ακρυλονιτρίλιο και αδιence   μετά από ειδική επεξεργασία και βελτιώσεις στη διατύπωση Όχι.Η αναπνεύσιμο και άνεση είναι κοντά σε γάντια λάτεξ, χωρίς αλλεργίες στο δέρμα.


  νιτρίλιο   Τα γάντια χρησιμοποιούνται ευρέως, όπως οι άνθρωποι στην οικιακή εργασία, τα ηλεκτρονικά, τα χημικά,   Άκουα καλλιέργεια, νοσοκομεία, τρόφιμα και άλλη προστασία εργοστασίων.Το σημείο εκκίνησης για όλα αυτά είναι να προστατέψουμε τα χέρια μας.Η αυξανόμενη ζήτηση για νιτρίλιο Τα γάντια οφείλονται στο ευρύ φάσμα χρήσης τους.


  Γάντια και μάσκες έχουν γίνει μια αναγκαιότητα αυτό το έτος λόγω της επιδημία Όχι.Οι άνθρωποι προσπαθούν επίσης να μείνουν στο σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο.Πολλά εργοστάσια έχουν κλείσει ως αποτέλεσμα.Μέχρι τώρα, το επιδημία   Η χώρα μας ελέγχεται.   Λοιπόν.Πολλά εργοστάσια άρχισαν επίσης να επιστρέφουν στην εργασία, αλλά εξακολουθούν να μην μπορούν να επιλύσουν το πρόβλημα της ζήτησης για γάντια μιας χρήσης.Σε μια τόσο μεγάλη κατάσταση ζήτησης, πώς μπορούν οι κατασκευαστές να παρέχουν στους πελάτες την ποσότητα που χρειάζονται εντός ορισμένης χρονικής περιόδου;Τώρα για σένα να λανσάρεις ένα νέο προϊόν---------- -Μηχανή κατασκευής γαντιών.


  Οι μηχανές κατασκευής γαντιών δεν έχουν μόνο υψηλή παραγωγικότητα αλλά ελευθερώνουν και την εργασία.Αυτό είναι αναμφίβολα καλό για τους κατασκευαστές.Οι μηχανές κατασκευής γαντιών δοκιμάζονται αυστηρά και μπορούν να κατασκευάζονται σε διαφορετικά μεγέθη ανάλογα με τις ανάγκες των πελατών.Οι καιροί βελτιώνονται, και η χρήση μηχανών είναι ο μόνος τρόπος για τα εργοστάσια να επιλύσουν την προσφορά και τη ζήτηση.


Προηγούμενος: Η Ελλάδα ανακοινώ...

Επόμενο: Biontech σίγουροι COVID-1...

Ερευνα